Huisregels

Voor een prettige omgeving

Afspraken

  • Bij verhindering verzoeken wij u om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, dan kan de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.
  • Behandelingen vinden altijd plaats volgens afspraak. Afspraken worden bij voorkeur telefonisch gemaakt, maar kan ook per mail of aan de balie.
  • Bij te laat komen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens een tekort aan tijd voor een correcte behandeling.
  • Noteer uw tandartsafspraak direct in uw agenda. Wij mailen u ter bevestiging als een extra service, u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen afspraak.

Pijnklachten

  • Wanneer u ’s ochtends voor 10.00 uur belt met een pijnklacht/spoedgeval, doen wij onze uiterste best u dezelfde dag nog te helpen. Hou er rekening mee dat uw voorkeurstijd niet beschikbaar is.

Dienst / waarneming

Indien de praktijk is gesloten staat op het antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts. Luister het bericht a.u.b. volledig af.

U kunt ook op de site vinden wie de dienstdoende tandarts is.

Uw gegevens

Wijzigt er iets in uw gegevens, (bijvoorbeeld adres, telefoonnummer of zorgverzekeraar) dan graag aan ons doorgeven.

Uw eigendommen

Waak zelf over uw eigendommen. Tandartspraktijk SubLiem kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

Roken

Roken in de praktijk is niet toegestaan.

Tevreden?

Mocht het een keer voorkomen dat u minder tevreden bent over een behandeling of manier waarop u geholpen bent, dan vragen wij u dit zo spoedig mogelijk te melden. Wij kunnen dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing of kunnen uitleggen waarom iets op een bepaalde manier is gedaan. Uw mening is voor ons belangrijk.

Tot slot

Om uw gebit zo lang mogelijk in gezonde staat te houden, adviseren we kinderen en volwassenen om 2x per jaar een controle en reiniging uit te laten voeren.
In overleg kan dit op indicatie verhoogd of verlaagd worden.

  • Agressief gedrag, in welke vorm dan ook, wordt niet getolereerd en heeft direct uitschrijving tot gevolg.